Complimentendag 2012Zet donderdag 1 maart maar al vast in je agenda want dan is het internationale complimentendag, de meest positieve dag van het jaar.

Geef een complimentje via facebook en maak kans op een boeket bloemen!

Op complimentendag heb je de kans die ene collega die zo vaak voor je in de bres springt eens in de bloemetjes te zetten. Of die andere collega die je door een moeilijke periode heeft geholpen eens oprecht te bedanken. Want niets motiveert meer dan een oprecht en persoonlijk compliment.

Vivaldis Interim steunt de internationale complimentendag en maakt het je heel eenvoudig ook eens een compliment de wereld in te sturen.

Hoe?

  1. Ga naar onze Facebook pagina op www.facebook.com/vivajobs, like de pagina als je dat nog niet gedaan hebt en klik door naar de afbeeldingenreeks met de verschillende complimenten.
  2. Kies zelf het compliment uit dat je graag aan iemand zou willen geven.
  3. Tag de persoon die je wil bedanken in de foto (onderaan links).

Onder iedereen die deelneemt aan deze actie verloten we bovendien vijf boeketten die we effectief laten bezorgen aan degene die volgens jou een bloemetje, bedankje, hart onder de riem of complimentje verdient.

Daarnaast hebben we in onze kantoren alle complimentjes ook op stickervellen laten drukken zodat je je collega’s, vrienden of familie ook in het echt een compliment kan sturen. Spring deze week in één van onze kantoren binnen (de lijst met al onze kantoren vind je hier) en vraag naar de stickers. Onze consultants zullen ze je met veel plezier en met een bijhorend complimentje overhandigen.

Geniet van de meest positieve dag van het jaar!

Je kan trouwens meer lezen over deze dag op www.worldcomplimentday.com

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis