antw
Op zondag 4 augustus 2013 was het weer zo ver, Antwerpen Zingt stelde zijn tenten weer op aan de Gedempte Zuiderdokken in het bruisende hart van Antwerpen. Met hen zakten 35,000 nachtegalen af naar Antwerpen, om samen hun kelen schor te zingen tijdens deze 11e editie.

De diensten aan de bar werden ook dit jaar verzorgd door onze fenomenale Vivaldis interimmers, die zich uit de naad hebben gewerkt om iedereen te voorzien van deugddoende drank op deze zwoele zomeravond. Vivaldis Interim wil deze interim-krachten dan ook graag een dikke merci toezingen voor hun fantastische inspanningen.

Het absolute hoogtepunt van de avond was het interim lied getiteld ‘Den eerste werkdag’ ofte ‘Thank God It’s Monday ‘, een ode aan interimwerk. Het lied werd met enorm veel enthousiasme gebracht door Dirk Cassiers (o.a. bekend van de eerste editie van The Voice van Vlaanderen) en Jan Van Looveren (bekend van Zone Stad, Tragger Hippy en M!LF). Hieronder kan je meegenieten en meezingen met het fel gesmaakte nummer.