vivaldiskantoorVivaldis Interim blijft niet ter plaatse trappelen en wil je op zoveel mogelijk plaatsen kunnen verder helpen in je zoektocht naar werk.  Daarom werden er dit najaar maar liefst 3 nieuwe kantoren geopend. Spring binnenkort binnen in een van onze nieuwe locaties en maak kennis met onze enthousiaste medewerkers !

Sinds 30 September kan je terecht in ons nieuw kantoor in het centrum van Roeselare.  In dit kantoor krijg je warm onthaal van kantoorverantwoordelijke Ann Ghesquière en consulente Lieselot Devlaminck.

Op 14 oktober opende het nieuwe Vivaldis Interim kantoor in Kortrijk de deuren.  Hier staan kantoorverantwoordelijke Natalie Willems en consulente Kathy Depoorter te springen om je te ontvangen.

Op 4 november tenslotte opende het nieuwe kantoor in Beveren. Sinds 18 november zitten consulentes Tamara Vanhove en Jessica Schelfhout op jou te wachten. Kantoorverantwoordelijke in Beveren is Jolien Van Laere.

Spring binnenkort zeker eens binnen in een van onze kantoren en maak kennis met onze medewerkers die jou maar wat graag op weg zetten naar je droomjob.