Ben jij ook een technicus op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vivaldis is uw springplank naar een nieuwe job!

Heb je een technische opleiding achter de rug en herken je jezelf in volgende functies, kom je dan inschrijven tijdens onze JOBDAY voor TECHNISCHE BEROEPEN op 15 september van 10u tot 18u te Halle, Zaventem, Turnhout of Heist-op-den-Berg.

  • Elektricien: onderhoud
  • HVAC technicus
  • Elektromechanicus (automatisering)
  • Brandertechnicus (gas of mazout)
  • Koeltechnicus

Aarzel zeker niet om langs te komen. We hebben vacatures voor zowel ervaren techniekers, junior-profielen als voor schoolverlaters.

Wij engageren ons om voor jou de geknipte job te vinden. Onze Jobday vindt plaats in onderstaande kantoren, kom je zeker inschrijven in het dichtstbijzijnde!

Heb je vrienden of kennissen die hierin wel interesse zouden kunnen hebben? Aarzel dan niet ze uit te nodigen via het Facebook event voor onze Jobday!

Tot binnenkort?

Bekijk de flyer hieronder:

jobday-techniekers-NL

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis