Een lange werkweek gehad? Geen betere ontspanning dan de stress uit je lijf zingen! Vlaanderen zingt is op zondag 3 augustus weer van de partij aan de Antwerpse Zuiderdokken. Zing mee met fantastische klassiekers uit ons collectief geheugen. Wil je kans maken op een van de 2 VIP tickets? Lees dan snel verder!

Antwerpen Zingt 2014

Vlaanderen zingt en Antwerpen zingt mee

Vlaanderen zingt is een festival dat in tal van Vlaamse gemeenten wordt georganiseerd. De organisatie is er, net als wij, van overtuigd dat je van zingen simpelweg gelukkig wordt. Daarom reizen ze de hele zomer tussen Vlaamse steden en zetten ze hun podium op, daar waar het hardst wordt meegezongen. Ontdek hier de songlist van dit jaar en begin je keel al te smeren!

Ook dit jaar is Antwerpen Zingt van de partij op de Antwerpse gedempte Zuiderdokken, op zondag 3 augustus vanaf 18u. Vorig jaar brulden er maar liefst 36.000 mensen mee met de alom bekende nummers. Vivaldis Interim mist dit spektakel nooit en is dan ook dit jaar opnieuw van de partij om te delen in de feestvreugde.

Zing mee als Vivaldis Interim VIP!

Ook dit jaar mogen wij 2 duo VIP tickets wegschenken. Met dit VIP ticket mag je backstage en krijg je een hele avond gratis eten en drinken.

Hoe deelnemen?Ga naar de Vivaldis Interim Facebook pagina

  1. Ga naar de Vivaldis Interim Facebook pagina.
  2. Zoek de foto van Antwerpen zingt.
  3. Schrijf in de comments op de foto met welke vriend of vriendin je graag mee zou komen zingen.
  4. Hou de Vivaldis Interim Facebook pagina goed in de gaten op 30/7 want dan worden de winnaars bekend gemaakt!

Veel succes en tot in Antwerpen!