Een tijdje geleden al zette Vivaldis Interim zijn schouders onder het Thank God it’s monday-project. We willen dat al (onze) medewerkers de week met een knal inzetten, zonder hinder te ondervinden van de maandagblues.

Met deze nobele gedachte in het achterhoofd, zetten we een dikke maand geleden samen met de mensen van evenementenbureau We make you happy en Dallas een actie op poten. We deelden een hele stapel krasloten uit onder onze trouwe klanten, waarmee ze een verrassingsact van onze cheerleaders én een gratis ontbijt konden winnen.

IMG_1128

Onze klanten krasten alsof hun leven ervan afhing en begin november mochten we de gelukkige winnaars bekend maken. We trokken de baan op met een koffer vol goodie bags, vol met lekkers. Een heerlijk gezonde smoothie, een lekkere appel, een flesje water en verse croissant of rijsttaartje? Yes please!

Op 24 november was het dan zo ver en trokken de cheerleaders de baan op om de maandag van enkele van onze klanten op te vrolijken!

Onze eerste stop was voorzien in Roeselare bij Ameel. We startten een halfuurtje eerder om de files voor te zijn en omdat de medewerkers daar trouw op post zijn vanaf 8u.

IMG_1124
Iets na negen werden we enorm vriendelijk onthaald door de HR verantwoordelijke bij Plastec in Nazareth. Hier kwamen onze twee Vivaldis Interim collega’s een kijkje nemen. Zo konden we samen de medewerkers van Plastec een aangename verrassing bezorgen op maandagmorgen. Veel lachende gezichten gezien!

IMG_1131
Rond 11u klokten we in bij DS Smith Packaging in Buggenhout. Ook de collega’s van Vivaldis Dendermonde sloten aan bij de rondgang. We werden rondgeleid in de bureelruimte en voorgesteld aan de kantoormedewerkers.

IMG_1167
Op 1 december was het terug zover en mochten onze cheerleaders opnieuw wat Happy Monday gevoelens gaan verspreiden.

Hun eerste stop was deze keer in Wilrijk bij het bedrijf Esas. De kantoor- en magazijnmedewerkers waren blij verrast met hun pakketjes en de levendige aanmoediging van onze cheerleaders.

IMG_1174
Iets voor 10 stonden we aan de deur van Kennes Willy in Lier. Daar werden we opgewachte door het team en kregen we van de zaakvoerder een leuke rondleiding.

IMG_1208
Halftwaalf al en dan was het tijd voor Anyseals in Merchtem. We hebben deze werknemers kunnen verrassen tijdens hun werkuren, terwijl onze act normaal gepland was voor de middagpauze. Een meevaller, want het verrassingseffect was hierdoor compleet. De verantwoordelijke was zo tevreden over ons bezoek, dat hij ons meteen uitnodigde om de volgende maandag ook te passeren.


Om iets na twaalf werden we ontvangen bij Technical Equipment Maintenance in Vorst. Onze contactpersoon was niet aanwezig, maar we werden warm onthaald door haar collega. Hoewel deze initieel wat sceptisch ten opzichte van onze aanwezigheid stond, was ze tegen het einde volledig gewonnen voor dit initiatief.

IMG_1240
De laatste stop van de dag was bij Centrale Americaine. We laten je zelf ontdekken hoe graag ze onze dames daar zagen komen.


Op 8 december stonden onze cheerleaders klaar om opnieuw het positieve maandaggevoel te verspreiden.

Bij onze eerste stop in het bedrijf Vanderhoydoncks in Kolmen kwamen we wat later aan dan voorzien omwille van trage bakkers en fileleed. We werden rondgeleid langs alle medewerkers in de kantoren en het magazijn. Het verrassingseffect was compleet en de medewerkers en onze contactpersoon waren laaiend enthousiast.

IMG_1274
Met nog een halfuurtje vertraging klopten we aan bij Baldewijns in Hasselt, waar we opnieuw onze act opvoerden. Ook hier werden we fijn onthaald en deelden we onze pakketjes uit.


Ondertussen zaten we weer mooi op schema en werden we met open armen onthaald bij Vanzon in Beringen. De cheerleaders kregen gezelschap van onze verantwoordelijke Ribana die maar wat graag deelnam aan de boeiende rondleiding. We kregen een rondgang door de grote winkelruimte en werkruimtes zoals het magazijn, de koelruimtes en de slagerij. Ongeveer 50 medewerkers kregen een lekker ontbijt en aanmoediging van onze enthousiaste cheerleaders.

IMG_1288
Wat ons betreft was deze Thank God It’s Monday actie absoluut voor herhaling vatbaar! Als afsluiter nog een terugblik op ons geweldige Thank God it’s monday lied dat vorig jaar in première ging op Antwerpen Zingt.