Dat verdient een bloemetje!Vorige week 1 maart was het internationale complimentendag en via Facebook hebben we jullie de mogelijkheid gegeven complimenten door te sturen naar je collega’s, vrienden of familieleden.

In totaal zijn er die dag niet minder dan 228 complimentjes via onze Facebook pagina verzonden (en hebben jullie er mee voor gezorgd dat 228 mensen een mooie dag hebben beleefd).

Het populairste complimentje? “Dat verdient een bloemetje” werd maar liefst 65 keer verstuurd!

En dat brengt ons dan naadloos bij het volgende puntje, de winnaars van de boeketten bloemetjes. Een onschuldige hand trok volgende namen uit de ontvangers van de complimentjes:

  • Jolanke Decrick
  • Jolyn Vonck
  • Gino Bellizzi
  • Kenneth Sannen
  • Andy Bollen

Jolanke, Jolyn, Gino, Kenneth en Andy, jullie mogen binnenkort een boeket bij je thuis verwachten. Geniet ervan!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis