Alles wat je nog niet wist over Team Captain Albana

Het Vivaldis-team doet er keer op keer alles aan om een goede match te vinden voor elk bedrijf en elke uitzendkracht. Heb jij je ooit al eens afgevraagd wie er precies voor je neus zit? Of wie je enthousiast belt over een nieuwe carrièrekans? Hier kom je alvast meer te weten over Albana, Team Captain bij Vivaldis Interim!

Al 8 jaar een passie voor de job

Albana is geen groentje op de jobmarkt. Toen ze in 2009 de schoolbanken nog maar net verlaten had, vond ze meteen haar weg naar de interimwereld als uitzendconsulente. Haar enthousiaste persoonlijkheid en motivatie zorgden er ook al snel voor dat ze doorgroeide binnen haar functie.

Wat houdt haar job precies in?

Als Team Captain heeft Albana de dagelijkse leiding over een Vivaldis-kantoor. Ze motiveert haar collega’s, staat hen bij met raad en daad en regelt alle praktische zaken. Daarbij gebruikt ze haal ‘social skills’ ook voor de prospectie van nieuwe klanten om zo een interessante portefeuille te kunnen uitbouwen.

Eerlijk gezegd is haar sterkste punt… haar eerlijkheid

Als je haar collega’s zou vragen wat haar grootste kracht is, dan zouden ze allemaal ‘haar eerlijkheid’ antwoorden. Zeer belangrijk als je elke dag een team moet leiden! Maar zoals het een goede captain betaamt, is ze ook uiterst begripvol en heeft ze er heel wat voor over om de teamgeest te versterken.

Ziezo, nu weet je wat meer over deze topcollega!