BAN Vlaanderen heeft zopas in het kader van hun Vivaldi's Interim team + CEO Anke UlensGroeigazellen project een mooi boek uitgegeven waarin 15 Vlaamse groeibedrijven getuigen over het avontuur dat gepaard gaat met het uitbouwen van een onderneming. In dit boek vertellen de bedrijfsleiders openhartig over de valkuilen waarmee ze maken kregen en hoe ze hun bedrijf doorheen de jungle die ondernemen is hebben geloodsd.

Het boek is voornamelijk gericht naar starters en ondernemers, maar evengoed managers in bestaande bedrijven kunnen er zeker inspiratie in opdoen voor de ontwikkeling van hun bedrijf.

Onze CEO Anke Ulens zorgde onder het motto “Als onderneming moet je vooral niet alles willen doen” voor één van de getuigenissen:

Vivaldi’s Interim spitst zich als uitzendkantoor al meer dan twintig jaar toe op de lokale en regionale kMO-markt. Aange- zien deze specialisatie voor de buitenwereld niet altijd even duidelijk was, onderging het de laatste tijd enkele grote veranderingen. Nieuwe aan- deelhouders zorgden in 2009 voor versterking en tekenden een ambitieuze groeistrategie uit. De personen die deze stra- tegie tegenwoordig met suc- ces omzetten in de praktijk, zijn Anke Ulens en haar team. Sinds Ulens drie jaar geleden gedelegeerd bestuurder werd, maakte Vivaldi’s Interim een spectaculaire groei door. De coaches van het Groeigazellen- project ondersteunden haar bij het uitstippelen van de nieuwe beleidslijn.”

Het volledige boek kan je gratis in PDF-vorm downloaden via deze link. Heb je liever een gedrukte versie, dan kan je die eenvoudig aanvragen via de BAN Vlaanderen website.

Veel leesplezier en inspiratie toegewenst!

BAN Vlaanderen Groeigazellen