6 juni 2012: Technical Jobday bij Vivaldi's Interim kantoor HalleExact een week geleden, op 6 juni 2012, organiseerde Vivaldis Interim kantoor Halle in haar zoektocht naar technische talenten een Technical Jobday.

Tijdens de Technical Jobday kon je met onze uitzendconsulenten volledig vrijblijvend eens praten over de mogelijkheden van uitzendwerk in de technische sector en had je bovendien de mogelijkheid deel te nemen aan een technische screening.

In totaal hebben zich die dag 25 technische talenten aangeboden. Een week later kunnen we met enige trots melden dat van de 25 deelnemers er al acht kunnen opstarten in een technische functie bij onze klanten Alloson en Dalkia!

En dat is zeker nog niet het einde want zelfs vandaag nog blijven nieuwe technische profielen zich aanmelden in ons kantoor te Halle, op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ze hun technische talenten volledig kunnen uitleven.

De Vivaldis Technical Jobday 2012 werd bekend gemaakt via deze blog, via de VDAB en le Forem, via Facebook en via de technische hogeschool ISAT in Brussel.

Ben jij ook gebeten door techniek? Spring dan zeker eens binnen in ons kantoor te Halle of in één van onze andere interimkantoren! En wie weet kan je binnenkort ook aan de slag in een uitdagende technische functie.

Een dikke pluim voor Emmanuelle en Valentine van ons team in Halle!