Antwerpen Zingt met Vivaldi's InterimOp 5 augustus 2012 is het weer tijd voor het zangfeest der zangfeesten: Antwerpen Zingt!

Samen zingen op een plein in jouw buurt!

Zingen maakt gelukkig! Dat zien we elke zomer opnieuw, wanneer we van stad naar gemeente trekken om er zoveel mogelijk mensen aan het zingen te krijgen.

De kans is groot dat ook jij nog maar zelden zingt. Wel, tijdens Antwerpen Zingt kan je samen met je vrienden en familie meezingen met oudere en nieuwere liedjes uit het collectief geheugen. En bij ons moet je nooit alleen zingen, we zingen altijd samen.

Dit jaar zijn we weer van de partij en sponsoren we dit Antwerps volksfeest op de Gedempte Zuiderdokken (Vlaamse en Waalse Kaai). Wie er allemaal komt optreden is op dit moment nog een beetje geheim, maar een idee van de songlist van Antwerpen Zingt kan je alvast hier bekijken.

Heb je zin om samen met Vivaldi’s Interim mee te komen zingen? Laat het ons weten en misschien maak je wel kans op een duo VIP Ticket voor Antwerpen Zingt!

Hoe deelnemen?

  1. Ga naar de Vivaldi’s Interim Facebook pagina
  2. Ga op zoek naar de post over Antwerpen Zingt
  3. Schrijf in de comments dat je graag wil komen meezingen

That’s it! Een onschuldige hand zal op donderdag 2 augustus uit alle deelnemers een winnaar trekken. We zullen de winnaar aankondigen via onze Facebook pagina, dus hou ze zeker in het oog!

Veel succes!

Enkele impressies van Antwerpen Zingt editie 2011: