Plooifiets actie jobbeurs Waagnatie

By 12/03/2013Evenementen

Plooifiets Mini CooperOp 22 oktober van afgelopen jaar organiseerde Vivaldi’s Interim een wedstrijd op de jobbeurs in de Waagnatie. Iedereen die zich die dag aan de Vivaldi’s Interim stand kwam aanmelden, en vervolgens succesvol aan de slag ging als uitzendkracht, maakte kans op een plooifiets van Mini.

 

Ondertussen heeft een onschuldige hand uitzendkracht Patricia Deckers uitgekozen als winnares. Zij mocht vorige week met veel trots de handige plooifiets in ontvangst nemen.

Patricia wint de Mini plooifiets

Patricia bood zich op de jobbeurs in de Waagnatie op 22/10/2012 aan als werkzoekende. Een week later, op 29/10/2012, startte Patricia als loketbediende bij De Lijn. Vandaag de dag is Patricia nog steeds het zonnetje achter de loketten van De lijn, waar ze met veel plezier werkt. Proficiat Patricia!

Het is trouwens niet de eerste keer dat Vivaldi’s Interim een Mini plooifiets weggeeft aan één van zijn uitzendkrachten. Wil jij er volgende keer ook bij zijn? Hou onze blog in de gaten en blijf uitstekend werk leveren als uitzendkracht.

Share

Leave a Reply