Afro-Latino Festival BreeOp 22-23-24 juni lopen de tropische temperaturen in Bree weer op. Dan is het opnieuw tijd voor het Afro-Latino Festival, intussen de elfde editie al:

Het Afro-Latino Festival biedt elk jaar een vernieuwend, exclusief en toonaangevend programma aan van internationale en gerenommeerde artiesten uit Afrika, Latijns-Amerika, de Caraïben en Zuid-Europa.

In totaal zullen er meer dan 40 acts van bands en DJ’s te beleven zijn.

Gedurende 3 dagen brengt Afro-Latino het beste uit de tropische wereldmuziekscene op 3 podia in grote overdekte luxetenten uitgerust met de perfecte dansvloer. Een niet te missen feestje van formaat!

Voor de volledige line-up kan je hier terecht. Naast de optredens kan je in Bree onder andere ook terecht voor enkele dansinitiaties, zijn er vele randanimaties voorzien en moet je voor koopjes in de Afro-shop op het festivalterrein zijn.

Vivaldis Interim biedt op het Afro-Latinofestival gratis oordopjes aan voor elke bezoeker. Zoek op het festivalterrein naar de Vivaldis vlaggen en kom je oordopjes oppikken.

Veel plezier en nu nog duimen voor tropische temperaturen eind juni!

Enkele impressies van de editie 2012:

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis