Met de campagne ‘Altijd een moment voor uitzendwerk’ wil Federgon werken als uitzendkracht op een positieve manier onder de aandacht brengen.

De bioscoop- en radiospotjes schetsen de verschillende fases in het leven van een mens en maken duidelijk dat, wie je ook bent en wat je achtergond ook is, er altijd wel een moment in je leven is dat uitzendwerk deuren opent, je op weg helpt of de juiste oplossing biedt.

Vanaf 15 september is de spot te zien in maar liefst 436 bioscoopzalen over het hele land (UGC, Kinepolisgroup, Decascoop, …), en in oktober is een radiospot te horen op MNM, radio 2, Pure FM, NRJ en Classic 21.

Op de Facebookpagina van ‘Altijd een moment voor uitzendwerk’ zijn de spotjes ook te bekijken en te beluisteren en kan je fan worden.

Hieronder heb je alvast de lange versie van het bioscoopspotje:

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis