Arne Quinze wil mensen van heel de wereld verenigen in een uitzonderlijk kunstwerk dat een krachtige positieve boodschap uitdraagt en eendracht ademt. In samenwerking met Tomorrowland en recreatiedomein de Schorre in Boom, start hij binnenkort aan de One World brug, een nooit gezien project dat een stem wil geven aan hoop en positivisme vanuit alle hoeken van de aardbol. Hij kan dit natuurlijk niet alleen en rekent op onze hulp voor het aanleveren van enthousiaste interimmers die mee bouwen aan de brug van de toekomst. Wil jij graag de handen uit de mouwen steken voor dit unieke en verbluffende project? Lees dan zeker verder!

Het project

De opzet van het project van Arne Quinze en The People of Tomorrow is simpel genoeg, een kanjer van een positieve statement neerzetten, dat grenzen breekt en mensen samenbrengt op een plaats. De lange brug is meteen het beste symbool voor het verwantschap tussen mensen en het overbruggen van verschillen. De brug moet het symbool worden van gelijkgestemde geesten die samen streven naar vrijheid en creativiteit als het hoogste goed zien. Deze unieke installatie heeft een volledig houten bekleding waar 210.000 boodschappen in verwerkt zullen worden. Wie wil kan een houten lat aankopen en zijn creativiteit op de vrije loop laten. Elke positieve boodschap van waar ook ter wereld wordt een stuk van dit permanente en buitengewone kunstproject.

Hoe kan jij helpen?

Een brug bouwen doe je niet alleen en daarom gaat Vivaldis Interim op zoek naar handige Harry’s en Henriëttes die op interim basis mee kunnen helpen om de boodschappen op het tropisch hout te laseren. Zo kan ook jij mee je stempel drukken op dit uitzonderlijke project dat een pronkstuk belooft te zijn in de Antwerpse provincie voor deze en toekomstige generaties. Je hoeft hiervoor geen voorafgaande kennis of kunde te hebben, een enthousiaste en open geest is ruimschoots voldoende. Zowel studenten als gewone werknemers zijn meer dan welkom.

Praktisch

Het project loopt tussen februari en juni 2013 in de Schorre in Boom. Belangrijk is dat je zelf ter plaatse kan geraken. We zoeken ongeveer 40 interimmers in totaal, wat neerkomt op een 8-tal mensen per dag. Er wordt dagelijks gewerkt in twee ploegen, tussen 8u en 13u en van 13u tot 19u. Je kan via ons sollicitatieformulier aangeven wanneer je beschikbaar bent. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor verdere informatie.

Sollicitatieformulier Student

Sollicitatieformulier gewone werknemer

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis