Tenzij je volledig afgesloten van de rest van de wereld hebt geleefd de voorbije weken zal je al wel gehoord hebben dat het vanavond om 22u. zo ver is en de aftrap gegeven wordt voor het WK voetbal in Brazilië.

WK Brazilie 2014

Bij Vivaldis Interim willen we naast onze onvoorwaardelijke steun aan de Rode Duivels nog iets meer doen en jullie allemaal de kans geven een ticket te winnen voor een van de komende matchen van onze nationale helden zodra ze terugkeren uit Brazilië.

Wat moet je daarvoor doen?

Heel eenvoudig, ga naar een Vivaldis Interim kantoor in je buurt (hier kan je een overzicht bekijken van al onze interimkantoren) en vul daar je persoonlijke pronostiek in voor de 3 poule-wedstrijden van de Rode Duivels. Omdat de kans bestaat dat meerdere deelnemers juiste voorspellingen doen vragen we je ook te gokken op de minuut waarin de eerste goal valt.

Wat kan je winnen?

Een duo-ticket voor één van de volgende matchen van de Rode Duivels na het WK.

Hoe maken we de winnaar bekend?

Via de Vivaldis Interim Facebook pagina.

Maar wacht, er is meer!

Als je tijdens de duur van het WK als nieuwe interimkracht via Vivaldis Interim aan de slag gaat krijg je van ons een prachtige, professionele Vivaldis voetbal om alle ongetwijfeld prachtige goals van de Rode Duivels in je tuin of in het park nog een keer na te spelen.

Vivaldis Interim voetbal

Veel succes!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis