Vivaldi's Interim team Antwerp 10 Miles

Maar liefst 25 medewerkers van Vivaldis Interim liepen zondag 22 april de Antwerp 10 Miles. We deden dit samen met nog zo’n 25.000 andere lopers waaronder ook Antwerps burgemeester Bart De Wever, Vlaams minister-president Kris Peeters, stand-up-comedian Geert Hoste en tv-figuur Francesca Vanthielen.

De 10 Miles is uiteindelijk gewonnen door Nick van Peborgh die de 10 Miles aflegde in slechts 49 minuten en 3 seconden.

Foto’s van Vivaldis Interim tijdens de 10 Miles

Tijdens het evenement zijn er foto’s gemaakt van het Vivaldis team. Deze kun je hieronder in de slideshow bekijken. Je kunt ze ook op Vivaldis Flickr pagina bekijken.

Heeft u zelf ook meegelopen met de Antwerp 10 Miles? Misschien vindt u uzelf wel terug op een van de vele foto’s op de site van De Gazet van Antwerpen.

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis