Een eerste contact met een interimkantoor is altijd spannend. Je weet niet goed wat je moet verwachten. Je bent wat onzeker. Misschien heb je zelfs wat vooroordelen op zak. “Nergens voor nodig!” Vertelt recruiter Ellen Brion. “Vanaf het begin word je door ons behandeld als een jarenlange, trouwe klant.” Maar… het beste resultaat krijg je pas als je samenwerkt. Hoe doe je dat? Dat legt Ellen je even uit.

leylahesna_vivaldis

Spreken is goud

“Een eerste klik is heel erg belangrijk. Daarna is het tijd voor het echte werk,” vertelt Ellen enthousiast. Een beetje zoals een relatie, eigenlijk? “Zo kan je het inderdaad bekijken. Een professionele carrière uitbouwen kan je enkel als je elkaar kent, je weet wat de verwachtingen zijn en je de talenten waardeert. Om dit alles te weten te komen, stellen we een reeks vragen waar je best goudeerlijk op antwoord. En uiteraard zijn wij net zo eerlijk naar jou toe. Enkel dan kunnen we indien nodig bijsturen, eventuele problemen in de kiem smoren voor ze escaleren en zo tot een ultieme samenwerking komen.”

Durf de sprong te maken

Er zijn heel wat redenen waarom de interimwereld perfect bij je kan passen. Je hebt moeilijkheden met het vinden van een nieuwe job? Je hebt je huidige werkplek wel gezien, maar je weet nog niet welke andere richting je zou willen verkennen. Of je zoekt simpelweg een job dichterbij huis die meer past bij je persoonlijke situatie? Het kan allemaal! “Iedereen heeft een ander verhaal te vertellen. Daarom zorgen we bij elke klant voor een persoonlijke aanpak. We luisteren, evalueren, stellen gerust en zoeken naar een oplossing. Dat geldt niet alleen voor uitzendkrachten, maar ook voor werkgevers. Het is voor ons uiterst belangrijk dat iedereen echt op z’n gemak is, waardoor de angst voor de overstap naar interim verdwijnt. Geloof mij, je zal aangenaam verrast zijn!” Aldus Ellen.

Het leven is aan de doeners

“Eens wij een perfect match voor je gevonden hebben, is het aan jou.” Zegt Ellen vastberaden. “Uitzendkrachten raad ik aan om te leren van deze ervaring. Het zal hen in de toekomst namelijk goed op weg helpen. En vergeet niet: Geniet! Want dat is net het leuke aan interim. Het frist je loopbaan meteen op!” Ook voor de werkgevers heeft ze nog een goede raad: “Verken de interimwereld met een open mind, schenk ons je vertrouwen en alles komt goed.”

Dus, nog eens samengevat:

Tips voor uitzendkrachten:

  • Wees open en eerlijk in onze gesprekken
  • Durf openstaan voor een nieuwe functie of job
  • Geniet!
  • Gebruik je Vivaldis-job om ervaring op te doen die je in de toekomst zal helpen

TIPS voor werkgevers:

  • Vertel ons steeds heel duidelijk je verwachtingen
  • Durf de Vivaldis aanpak proberen
  • Vertrouw ons, je zaak is bij ons in goede handen
  • Behoud een open mind

Wil je deze aanpak van Vivaldis zelf eens ervaren? Neem dan contact op met Ellen!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis