Soms gebeurt er iets onverwacht. Een collega valt weg door ziekte, vakantie, of zwangerschap. Dan moet je als werkgever op zoek naar een tijdelijke vervanger. En natuurlijk verwacht je ook dan niets minder dan topwerk! Maar dan komt de vraag: vind je wel een goede sollicitant via interim?

Laten we je allereerst even geruststellen…Natuurlijk! Zo is het mogelijk dat de perfecte werkkracht met bakken motivatie plots – om welke reden dan ook – werkloos wordt. Dan is de stap naar een uitzendkantoor makkelijk gezet en gaan onze kantoren steeds op zoek in hun klantenportefeuille naar de ideale match met zijn profiel.

Geen babbelaar, wel woorden te kort aan ervaring

Daarnaast zijn er ook kandidaten die niet de beste zijn in hun communicatieve vaardigheden. Hen helpen we door middel van sollicitatiecoaching, cv-opstelling of het schrijven van hun motivatiebrief. Niet iedereen is namelijk even mondig of zelfzeker, maar eerlijk… Soms heb je dat niet nodig om fantastisch werk te leveren. Hun ervaring kan namelijk boekdelen spreken!

De tijd nemen in de zoektocht naar de beste kandidaat

Wij zoeken keer op keer naar de beste kandidaat voor de job. Maar zoiets neemt natuurlijk tijd. Het is steeds belangrijk om de visie van het bedrijf en de potentiële kandidaten te leren kennen, voor we ze aan elkaar voorstellen. Deze ‘screening’ is steeds heel nauwkeurig en uitgebreid. Zo kunnen beide partijen er zeker van zijn dat over de match is nagedacht. Waarom zou je dus als kandidaat niet kiezen voor een uitzendkantoor? En waarom zou je als werkgever twijfelen over de voorgestelde kandidaten?

Inderdaad. Je mag gerust zijn!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis