Car Free Day

Kies voor duurzaam vervoer, laat je auto thuis op 22 september!

De Car Free Day wordt wereldwijd georganiseerd op donderdag 22 september en wil iedereen aanmoedigen om de auto te laten staan, en te kiezen voor duurzame mobiliteit. Car Free Day is er voor iedereen: arbeiders, bedienden en directie, studenten, scholieren en leerkrachten… en dus ook voor Vivaldi’s Interim!

Vivaldi’s Interim steunt duurzame mobiliteit, want uiteindelijk krijgen we allemaal dagelijks met mobiliteit te maken wanneer we ons verplaatsen naar of voor onze job. We geloven erin dat we ons steentje kunnen bijdragen als we samenwerken.

Daarom spoort Vivaldi’s Interim al haar uitzendkrachten aan om op 22 september de auto te laten staan en te kiezen voor het openbaar vervoer of de fiets. Doe je mee, dan staat er een hapje en drankje voor je klaar, aangeboden door de Vivaldi’s-consulenten. Bovendien maak je kans om een handige vouwfiets te winnen!

Meer informatie over de actie kan je vinden op onze Facebook-pagina of het Facebook-event. Neem deel en laat je auto thuis!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis