Op donderdag 16 mei vond het jaarlijkse job event in Halle plaats. De locatie voor het event was, zoals elk jaar, het cultureel centrum ’t Vondel.

job beurs halle

Goede opkomst

We waren blij verrast met de goede opkomst van interimmers tijdens de jobbeurs. We hebben een mooi aantal mensen uit de regio kunnen matchen met een job die bij hun past.

Bedrijven die zoal aanwezig waren op de beurs waren onder meer: Colruyt, Eandis, McDonalds, Belfius, Makro en nog veel meer.

Fairtrade

Tijdens de beurs was er extra aandacht voor het initiatief Fairtrade@Work. Bedrijven worden gestimuleerd om duurzame bedrijfsvoering toe te passen. Ze werden bekend gemaakt met het feit dat fairtrade niet slechts liefdadigheid is, maar daadwerkelijk een faire overeenkomst.

fairtrade at workEen aantal “faire” tips voor bedrijven die aan bod kwamen waren:

  • Neem fairtrade producten op in de menu van de kantine
  • Vul de automaten met fairtrade producten
  • Gebruik werkkledij van fairtradekatoen
  • Geef fairtrade producten als geschenk

 

 

We bedanken de schepen van Halle, Peggy Massien, die er in Halle wederom een mooie jobbeurs van heeft weten te maken!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis