Deze week verschenen in de Streekkrant advertenties voor onze technische jobdagen in Halle en Jette. Op donderdag 28 maart zetten deze twee Vivaldis Interim kantoren hun deuren wagenwijd open voor technisch talent. We zijn voor verschillende bedrijven in de regio op zoek naar uitzendkrachten die van aanpakken weten. De vacatures bieden bovendien uitzicht op een optie van vast werk.

Ben jij een handige harry? Kom dan zeker eens langs! Elke 10e bezoeker krijgt immers een wake-up light cadeau*. Zo kom je zeker en vast op tijd aan op je nieuwe job.

Technische Jobdag in Jette

De uitzendconsulenten van het interimkantoor in Jette nodigen alle technische talenten op 28 maart uit tussen 9u en 18u. Iedereen wordt verwelkomt met een hapje en een drankje. Zo kunnen we gezellig samen op zoek gaan naar de ideale technische job.

Technical job day Jette

Technische Jobdag in Halle

Ook in het interimkantoor in Halle organiseren de uitzendconsulenten op 28 maart een jobdag voor technische talenten. Op deze manier kan je ineens de nieuwe Vivaldi’s stijl komen ontdekken én je technische droomjob vinden. Spring dus zeker eens binnen tussen 9u en 18u en kom genieten van een hapje en een drankje.

Tot dan? Bevestig alvast je aanwezigheid via Facebook!

Technical job day Halle

*Actie geldig zolang de voorraad strekt.
Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis