Vlotte customer service medewerkers gezocht!

Op 2 april 2015 organiseren onze collega’s uit Zaventem een jobday waarbij ze op zoek gaan naar de ideale customer service profielen. Ze zoeken heel wat nieuwe medewerkers voor bedrijven in Vlaams-Brabant, Brussel en Mechelen.

Vivaldis Interim Jobday 2 april 2015

Voor wie?

  • Ben jij een vlot en communicatief persoon?
  • Kick jij op klantcontact?
  • Ben je empathisch en/of commercieel ingesteld?

Dan ben jij de M/V die we zoeken!

Waar en wanneer

Onze collega’s ontvangen je graag op 2 april 2015 tussen 9u en 12u en vanaf 14u tot 17u. Je bent welkom in het kantoor op het Kerkplein 25 in centrum Zaventem, schuin tegenover de Sint-Martinuskerk.

Praktisch?

Identiteitskaart en CV zéker meebrengen!

Op het Kerkplein zelf is er voldoende parkeerplaats. Bovendien geraak je hier ook heel vlot met het openbaar vervoer.

Meer info en contact:

tel: 02 721 42 81
email: zaventem@vivaldisinterim.be

Laat ons weten dat je komt via het Facebook event of stuur ons op voorhand je CV al door via het contactformulier van Vivaldis Interim Zaventem

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis