Sinds deze week telt Vlaanderen maar liefst 30 Vivaldis Interim kantoren. Maandag ging immers het nieuwe kantoor in Tessenderlo open. Het is tevens ook het 5e kantoor in de provincie Limburg.

Het team in Tessenderlo is alvast erg enthousiast over de eerste week. Ze hebben al uitgebreid kennis gemaakt met heel wat talent dat op zoek is naar een job. En ook de vacatures beginnen binnen te stromen.

Kom gerust zelf ook eens kennis maken met onze kantoorverantwoordelijke Christian Claes en uitzendconsulente Isabelle Deflandre. Zij kunnen je helpen in de zoektocht naar een uitdagende interim job of kunnen je bijstaan bij het vinden van de juiste uitzendkracht.

Je vindt het nieuwe kantoor in de Neerstraat 33, 3980 Tessenderlo. Telefonisch is het kantoor te bereiken op 013 78 49 30, via mail op T28@vivajobs.be.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Tessenderlo!

(via)

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis