Ticket Restaurant KaartSinds begin dit jaar kan je als uitzendkracht gebruik maken van elektronische maaltijdcheques in de plaats van de gekende papieren cheques. Bij Vivaldi’s Interim zijn ondertussen ook al de meeste kantoren overgeschakeld op deze handige digitale variant.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je ontvangt een Ticket Restaurant-kaart enkele weken nadat je je eerste opdracht, waarbij je recht hebt op maaltijdcheques, hebt uitgevoerd. Deze elektronische betaalkaart komt gewoon via de post bij je thuis toe. Je ontvangt ook een activatiecode voor je kaart. Opgelet: deze code komt in een aparte brief.

Vervolgens moet je deze kaart activeren vooraleer je hem kan gebruiken om je aankopen te doen. Activeren kan eenvoudigweg via het internet of de telefoon (070/222.444).

Vanaf dan kan je de kaart gebruiken om je aankopen te doen in de winkel. De betaling verloopt hetzelfde als met een bankkaart. Je kan ook steeds je saldo controleren wanneer je een betaling uitvoert. Of je de kaart al dan niet wenst te beveiligen met een pincode is volledig je eigen keuze. Meer informatie hierover vind je op www.interimcard.be.

Voordelen elektronische maaltijdcheques

Het belangrijkste voordeel van de Ticket Restaurant-kaart is dat deze kaart gebruikt wordt door heel de interimsector. Dit betekent dat je dezelfde kaart kan blijven gebruiken, ook al werk je via een ander interimkantoor. Je geeft dan gewoon je kaartnummer door en zij storten je maaltijdcheques op die bestaande kaart.

Daarnaast bespaar je heel wat tijd. Je hoeft de maaltijdcheques immers niet meer te komen afhalen op het interimkantoor. Wij zorgen ervoor dat ze op je Ticket Restaurant-rekening gestort worden.

Door de persoonlijke webruimte aan te maken heb je altijd zicht op je huidige saldo en kan je gedane betalingen opvolgen of je gegevens aanpassen.

Tenslotte komt er ook vanuit de federale overheid positief nieuws in verband met de maaltijdcheques. Er is een wetsvoorstel ingediend om de geldigheid van maaltijdcheques te verlengen van 3 maand tot een jaar. Dit betekent dat je véél langer gebruik zal kunnen maken van je maaltijdcheques.

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis