Wil je meer verdienen, waarom ga je dan niet gewoon op café? Onlogische redenering? Zeker niet, want volgens een General Social Survey-studie heeft sociaal drinken een postief effect het loon (Jobat).

Zeker bij mannen is er een positieve correlatie waar te nemen: zo zouden mannen die minstens één keer per maand op café gaan tot 7% meer verdienen dan de niet-sociale drinkers. De nadruk bij deze studie kan eerder gelegd worden op het netwerkaspect van op café gaan, of het “sociaal drinken”. Veel ondernemers bijvoorbeeld zoeken nu ook contact met mogelijke klanten als ze op café zitten, wat direct een meer informelere sfeer schept en hen zo toelaat hun netwerk op een efficiënte manier uit te breiden.

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis