logo-VDAB-kleurUit gegevens van de VDAB blijkt dat er in juni 2013 in Vlaanderen minder vacatures open stonden dan in dezelfde maand in 2012.

De VDAB, de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, was in juni op de hoogte van 23101 vacatures, wat 11,8% minder is dan het aantal vacatures in juni 2012.

Met het begin van de zomervakantie voor de deur was er wel een stijging van 3000 vacatures ten opzichte van de vorige maand, mei.

Een positieve kijk op de arbeidsmarkt

Het feit dat het aantal vacatures nog niet op hetzelfde niveau is als vorig jaar betekent niet dat er geen werk is! Alleen in Vlaanderen waren er vorige maand dus al meer dan 23000 vacatures.

Met zoveel werkzoekenden blijven er dus nog altijd banen beschikbaar die niet direct opgevuld kunnen worden. Daarom is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de jobs die beschikbaar zijn, jouw capaciteiten en wensen voor een nieuwe job en de tips en technieken om een eventuele sollicitatie succesvol te laten verlopen.

Begin eens met surfen door het jobaanbod van Vivaldis en kijk of er een job voor jou, of misschien wel voor een werkzoekende vriend(in) van jou, tussen zit!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis