Je kan er bijna je klok op afstemmen: een nieuwe maand, een nieuw interimkantoor van Vivaldi’s Interim. Sinds deze maand kan je terecht bij ons uitzendkantoor in Aat. Dit is het tweede interim bureau van Vivaldis Interim in Wallonië.

Het team in Aat bestaat uit kantoorverantwoordelijke Valentine Willems en uitzendconsulente Géraldine Benbib. Zij zullen je helpen bij het zoeken van geschikt interim werk in de omgeving van Aat. Daarnaast kunnen ook alle KMO’s bij hen terecht voor goede uitzendkrachten.

Je vindt het nieuwe kantoor in het centrum van Aat. Meer bepaald in de Rue de la Magdeleine 4, 7800 Aat. Telefonisch is het kantoor te bereiken op 068 66 51 82, via mail op A33@vivajobs.be. Je kan hen ook altijd aanspreken via de Facebookpagina van het uitzendkantoor in Aat.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in ons uitzendkantoor in Aat!

(VIA)

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis