Vandaag is niet alleen de eerste officiële werkdag van 2013, het is ook ineens de eerste dag van ons nieuwe interimkantoor in Brugge. Hiermee opent Vivaldi’s Interim zijn eerste kantoor in West-Vlaanderen.

Het team in Brugge bestaat uit kantoorverantwoordelijke Nathalie Willems en uitzendconsulente Nina Marmenout. Zij zullen je helpen met zoeken naar een geschikte interim job of kunnen je bijstaan in de zoektocht naar geschikt personeel.

Je vindt het nieuwe kantoor in de Smedenstraat 26, 8000 Brugge. Telefonisch is het kantoor te bereiken op 050 61 07 34, via mail op B29@vivajobs.be.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Brugge!

Vivaldi's Interimkantoor in Brugge

(VIA)

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis