Een dikke maand na de opening van het uitzendkantoor in Brugge opent alweer een nieuw kantoor van Vivaldi’s Interim de deuren. Vandaag ging Vivaldi’s Interim Lommel van start. Hiermee versterken we onze aanwezigheid in de provincie Limburg.

Het team in Lommel bestaat uit kantoorverantwoordelijke Ribana Talampekos en uitzendconsulente Shana Zanardelli. Zij zullen je helpen bij het zoeken van geschikt interim werk in de omgeving van Lommel. Daarnaast kunnen ook alle KMO’s bij hen terecht voor goede uitzendkrachten.

Je vindt het nieuwe kantoor in het centrum van Lommel. Meer bepaald op Dorp 58, 3920 Lommel. Telefonisch is het kantoor te bereiken op 011 55 23 41, via mail op L31@vivajobs.be.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in ons uitzendkantoor in Lommel!

(VIA)

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis