Ontmoet Willem: Business Analist van Vivaldis

Elke maand stellen we met veel trots iemand van het Vivaldis-team voor. Deze maand viel de eer te beurt aan Willem Van Noten. Hij draagt binnen Vivaldis al drie jaar de titel van Business Analist en houdt zich dus het liefst van ‘s morgens tot ‘s avonds bezig met cijfers. Zo waakt hij erover dat Vivaldis elke dag, elke maand en elk jaar vooruit gaat.

Specialist in cijfers

“Als business analist vertaal ik markttrends, evoluties en tendensen naar ons business model”, legt Willem uit. “Denk maar aan de groei van sectoren, functies en statuten per regio en hoe die een invloed hebben op Vivaldis. Weten wat er gebeurt in de markt is eigenlijk het belangrijkste, samen met het correct interpreteren van de cijfers. Een erg boeiende job dus, want ik ondersteun de raad van bestuur en het management. Het leukste? Het contact met mijn collega’s – van de mensen in de kantoren tot externe consultants. Dat maakt mijn job heel afwisselend.”

No-nonsenseaanpak met respect voor elkaars mening

Waarom Willem een goede match is met Vivaldis? “Omdat iedereen hier een no-nonsenseaanpak heeft en ook zonder regels en procedures aan de slag gaat”, vertelt Willem. “Bij Vivaldis verwachten we dat je initiatief neemt, zelf nadenkt en vervolgens doet. Mét respect voor andermans mening natuurlijk, van stagiair tot management. Onze hiërarchieloze structuur helpt hier natuurlijk bij en maakt dat ideëen vanuit de field ook snel opgepikt worden door het management.”

Samen op de dansvloer

Eén leuke herinnering binnen Vivaldis kiezen, vindt Willem moeilijk. “Iedereen bij Vivaldis lacht graag én veel, dus het is altijd plezant onder de collega’s. Als ik dan toch een memorabel moment moet kiezen, denk ik aan het laatste personeelsfeest. Onder de Vivaldis-leden zijn geen saaie of awkward momenten: we stonden al snel samen te springen op Kind van de Duivel. Dat typeert Vivaldis: we zijn een goed team, op de werkvloer én op de dansvloer. Of zoals het cliché luidt: Work hard, play hard.”

Bekijk de video en ontdek de gekste, leukste en meest interessante weetjes over deze joviale business analist!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis