Ontmoet Sabine: cluster coach van de Vivaldis clusters in Brussel en Vlaams-Brabant

 

Ja, hoor: ook deze maand is het weer de beurt aan een van onze collega’s om voorgesteld te worden. Vandaag praten we met Sabine: zij is cluster coach, wat betekent dat ze de clusters van Brussel en Vlaams-Brabant begeleidt. Sabine biedt ondersteuning waar nodig, zodat de kantoren perfect autonoom kunnen functioneren. Ze kon niet wachten om een rol te spelen in het hele Vivaldis verhaal – en doet dit elke dag opnieuw met veel plezier en nog meer enthousiasme! 

Sabine heeft een passie voor plezante chaos

Wanneer we aan Sabine vragen waarom de cultuur van Vivaldis zo mooi aansluit bij die van haar, moet ze niet lang nadenken. “Bij Vivaldis heb ik gewoon het gevoel dat ik mezelf kan zijn”, aldus Sabine. “En dat idee heb ik bij iedereen, overigens: ik heb het gevoel dat iedereen hier zichzelf kan zijn. Bovendien hou ik van de autonomie die binnen Vivaldis heerst en de spontane sfeer die zo aangemoedigd wordt. Deze plezante chaos definieert werken bij Vivaldis – en het is een sfeer waar ik stapelgek op ben!” 

There’s a crack in everything, that’s how the light gets in

 Sabine bekijkt het leven het allerliefst op een positieve manier. “Het is waar, iedereen heeft zijn moeilijke momenten. Mijn moeilijkste moment was een tweetal jaar geleden, maar ook daar ben ik (sterker) uitgekomen. Want weet je wat? Zoals Leonard Cohen zo mooi kon zeggen… There’s a crack in everything, that’s how the light gets in.

Sfeervolle momenten die voor energie zorgen

Het hoogtepunt van de afgelopen week voor Sabine? Dat was, naar eigen zeggen, de superfijne BBQ die georganiseerd werd door het Brusselse team na een productieve clustermeeting. “Dit soort events zijn echt de hoogvliegers van mijn week: we kunnen niet enkel goed samenwerken, maar we kunnen ook gewoon plezier hebben met elkaar. We brachten allemaal iets mee om te eten en te drinken, zodat het geheel een heuse team effort werd. De sfeer zat er dik in – en het zijn deze momenten die mij energie geven!” 

Bekijk zeker de volledige video om de gekste, leukste en meest interessante weetjes over deze spontane cluster coach te weten te komen!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis