Ontmoet Kevin: Support & Project Consultant in de cluster Iris

Ook deze maand mogen we weer een Vivaldis enthousiasteling aan je voorstellen. Ontmoet Kevin, die naar eigen zeggen de eer heeft om op vijf locaties over heel Brussel te werken – en deze kantoren ondersteunt op commercieel en matching gebied.

Kiezen voor uitdaging, variatie en het geven van boosts

Wanneer we beginnen met de categorie ‘dingen die je gelukkig maken op het werk’, pikt Kevin enthousiast in. “Ik geniet van de variatie en de uitdaging op kantoor. Zoals eerder gezegd, verdeel ik mijn werk over vijf verschillende Brusselse kantoren. Op deze manier ken ik elke collega binnen mijn cluster – en is het ontzettend aangenaam om te mogen nadenken over hoe ik elk team specifieke boosts ter motivatie kan geven. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor zowel interne als externe projecten die elke keer weer anders zijn. En een variabele job, die kan moeilijk beginnen vervelen, nietwaar?” (lacht)

Kevin brengt slechts nieuws voor de hertenpopulatie, kan koriander wel appreciëren en zou, in een ander leven, een warme chocomelk geweest zijn

Iemand écht leren kennen, dat kan je pas aan de hand van enkele vreemde vragen. En de antwoorden van Kevin… die stelden niet teleur! Want als Kevin voor de rest van zijn leven nog maar één maaltijd zou mogen eten? “… dan zou het een bord hertenragout met een puree van zoete aardappel en wortel zijn. Sorry, hertenpopulatie!”

Daarnaast zou hij in een vorig leven ne chocomelk geweest zijn: puur, gezellig, what you see is what you get en… “… ik drink dat echt met sloten. Mijn ploegmakkers noemen mij dan ook Markske van F.C. de Kampioenen!” (lacht)

En, als laatste… dé hamvraag: voor of tegen koriander? “Euh. Goh. Het heeft een stevige nasmaak, maar heeft zeker een toevoegde waarde wanneer je het niet overmatig gebruikt. Zoals alles in het leven, nietwaar?” (glimlacht)

Bekijk zeker de volledige video om de gekste, leukste en meest interessante weetjes over deze veelzijdige chocomelkdrinker te weten te komen!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis