Maak kennis met Glennys, onze superwoman in spe!

Ook deze maand stellen we weer een uiterst fijne collega aan jullie voor. Trommelgeroffel… Dit, is Glennys! Zij is een one-of-a-kind uitzendconsulente die op een heel unieke manier haar roeping bij ons ontdekte. Hoe? Zij merkte op dat haar vorige loopbaan in de horeca niet meer smaakte. Enkele opleidingen later vond ze de eerste jobmatch van haar Vivaldiscarrière… voor zichzelf bij Vivaldis!

Al 4 jaar elke loopbaan in goede banen leiden

Je ziet het meteen: Glennys is een gemotiveerde jongedame die met veel zorg en ambitie omgaat met haar job. Hondstrouw als ze is (want als ze een dier zou kunnen zijn, kiest ze resoluut voor een hond), doet ze steeds haar uiterste best om ieders beste collega te zijn.

Waar is zij verantwoordelijk voor?

Binnen de Vivaldis-cluster ‘Allegro’ – klinkt dat niet als muziek in de oren – begeleidt Glennys alle Antwerpse kantoren. Met veel plezier bezoekt ze hen allemaal met een glimlach en zorgt ze ervoor dat alles goed draait.

Glennys = superwoman in spe?

Hoewel ze al een aantal krachtige troeven achter de hand heeft, wilt Glennys zich voortdurend verbeteren. Als je haar dus vraagt welke superkracht ze zou willen hebben; antwoordt ze met veel overtuiging: “Ik zou willen dat ik de gedachten kon lezen van elk bedrijf, om zo de ideale match met een uitzendkracht te kunnen vinden… Ofzoiets!”

Wie weet wat de technologie binnenkort allemaal kan, Glennys!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis