Op zaterdag 1 september vindt in Limburg het grootste teambuilding evenement plaats: de Chambers Trophy 2012. Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door de Kamer van Koophandel Limburg, is ondertussen al toe aan zijn 15e editie.

Het concept van de Chambers Trophy is een wedstrijd waarbij bedrijventeams het tegen elkaar opnemen in sportieve en spectaculaire uitdagingen.Elk team bestaat uit 4 sporters/collega’s en 1 coach. Daarnaast spelen ook de supporters (familie, vrienden en andere collega’s) een rol. Het winnende team gaat naar huis met de Chambers Trophy wisselbeker.

Dit jaar is ook Vivaldi’s vertegenwoordigd. Onder de teamnaam Viva-Girls gaan uitzendconsulenten uit onze kantoren in Limburg de uitdaging aan. Coach Ruben heeft alvast laten weten dat ze voluit voor de wisselbeker gaan. Het team is zich al 2 maand aan het voorbereiden aan de hand van kleinere uitdagingen. Zo is onderstaande klasfoto onstaan.

We wensen hen véél succes en zullen zaterdag uit volle borst supporteren. Go Bianca, Karolien, Elke, Kenny en Ruben!!!

Klasfoto van de Viva-Girls

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis