Het Vivaldis-team… Wie zijn ze? Wat doen ze? Waar komen ze vandaan? Laten we dat mysterie ontrafelen! Als uitzendkantoor weten wij dat je iemand pas echt leert kennen tijdens een goed gesprek. Daarom onderwierpen we onze medewerkers aan de meest typische maar ook meest bizarre sollicitatievragen. Misschien zelfs vragen die jij ook al eens voorgeschoteld kreeg? Mogen wij jullie voorstellen: Charlotte!

Charlotte werkt al anderhalf jaar voor Vivaldis Interim als uitzendconsulente. In deze fijne job ontmoet ze dagelijks zowel bedrijven als interims en gaat ze steeds op zoek naar de perfecte match voor hen. Zoals je ziet, heeft ze een sprankelende persoonlijkheid en heel wat enthousiasme, wat heel aanstekelijk is. Je zal haar dan ook zelden slecht gehumeurd op de werkvloer terugvinden.

Dit maakt van Charlotte niet alleen een fijne collega. Ook als klant of uitzendkracht voel je je meteen op je gemak bij haar. Ze probeert steeds het beste in je naar boven te halen en houdt van het creëren van kansen. Daarbij heeft ze absoluut geen 9 to 5-mentaliteit. Ze werkt hard, ze werkt graag. Af en toe eens overwerken tot laat op de avond vind ze dan ook helemaal niet erg.

(P.S.: Als ze dan toch eens last heeft van een ochtendhumeur, is dat zo weer over!)

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis