Ben je commercieel ingesteld?

Hou je van babbelen en ben je spontaan?

Ga je de uitdaging van targets aan?

Dan ben jij het teletalent dat we zoeken!

Op donderdag 20 september 2012 organiseren we in ons kantoor te Halle een jobdag voor telemedewerkers. We zijn op zoek naar mensen die vlot zijn in het Nederlands aan de telefoon en graag streven naar het behalen van doelstellingen. Voorgaande ervaring is geen vereiste.

  • Overtuigend
  • Team player
  • Spontaan
  • Natuurtalent aan de telefoon

Zijn dit eigenschappen die jou typeren? Spring dan zeker binnen op 20 september tussen 9u en 16 in ons kantoor in Halle.

Zijn dit eigenschappen die passen bij iemand die je kent en die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Stuur haar of hem dan zeker door naar ons en we zullen met open armen klaarstaan.

Een afspraak maken hoeft niet, je bent doorheen de hele dag welkom (Ninoofsesteenweg 19, 1500 Halle).

Heb je nog vragen? Aarzel niet en laat het ons weten op (02)361 22 10 of via H22@vivajobs.be

Hopelijk tot volgende week op onze Telesales Jobday in Halle!


Vivaldi’s Interim weergeven op een grotere kaart

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis