Jobs zoekenHet absoluut aantal vacatures mag dan wel hoger zijn dan in 2010, volgens de VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding) neemt de groei in het aantal vacatures wel af. De voorbije 12 maanden mocht de VDAB in totaal 304.149 vacatures ontvangen, d.w.z. 23,1% meer dan in 2010. Maar het is zo dat er telkens een relatief lagere toename in het aantal vacatures wordt vastgesteld dan in dezelfde maand, een jaar geleden. Ook het aantal werkzoekenden per maand daalt. De krapte op de arbeidsmarkt is dus nog altijd een feit…

Ben jij werkzoekende en op zoek naar een job die op jouw lijf geschreven is? Kom dan eens langs bij op een van onze kantoren of dien je CV online in!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis