twitter logo
Ben jij op zoek naar vacatures op internet? Vergeet dan niet om Twitter te gebruiken voor je job search.

Op Twitter vind je heel gemakkelijk de nieuwste vacatures. Veel bedrijven gebruiken Twitter fanatiek om hun laatste vacatures bekend te maken. Hieronder vind je een aantal manieren waarop je op de hoogte blijft van deze jobs.

Twitter account Vivaldis Interim – alle jobs

Volg de Twitter account van Vivaldis Interim voor alle jobs waar je op dit moment bij Vivaldis op kan solliciteren:


Hier komen alle jobs voorbij die recentelijk bij Vivaldis door werkgevers zijn aangemeld. In de Twitter feed zie je een korte beschrijving van de job met een link die je naar de vacature op de jobsite van Vivaldis brengt als je er op klikt.

Ben je vooral op zoek naar vacatures in de bouwsector?

Twitter account Vivaldis Construct – bouwsector

Speciaal voor de bouwsector is de Twitter account Vivaldis Constuct aangemaakt. Hier vind je alle vacatures in de bouwsector:


De hashtag #vacature

Op Twitter kun je via de zoekbalk bovenin het scherm (of via het vergrootglasje in de Twitter app op je smartphone) zoeken naar woorden, zinnen en hashtags.

Ook de hashtag #vacature wordt veel gebruikt om nieuwe vacatures te promoten.
Zoek eens op #vacature en zie wat je tegenkomt!

De hashtag #jobs

De hashtag #jobs kan je helpen om nog meer vacatures te vinden. Omdat “jobs” een Engels woord is vind je hier echter ook allerlei buitenlandse vacatures.
Zoek eens op #jobs en je ziet alle tweets die deze hashtag gebruiken.

Veel succes met je zoektocht naar een nieuwe job!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis