Ben jij op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging – en zou jij je talenten het liefst gebruiken om bij te dragen aan een gezondere wereld? Dan is Veolia dé perfect match voor jou. Dit bedrijf reikt immers globale oplossingen aan voor een circulaire economie, met slechts één einddoel: een bevoorrading van de wereld die ook op gebied van milieu, economie en maatschappij gezond is.

Eerst een familie, dan een job

Naast het feit dat Veolia er letterlijk elke dag voor streeft om van de wereld een gezondere plek te maken, zijn ze ook ontzettend begaan met hun werknemers. En we weten allemaal dat de sfeer binnen een bedrijf minstens even belangrijk is als de job zelf, nietwaar?

Wanneer we spraken met ex-Veolia’s, vertelden ze ons allemaal hetzelfde: bij Veolia staat de werknemer op de eerste plaats. Ze worden bijzonder goed opgevolgd en krijgen voldoende kansen om te groeien. Bovendien krijgen hun mensen heel wat technische opleidingen aangeboden, zodat hun talentenpallet alleen maar breder wordt gedurende de periode dat ze voor Veolia werken. Zo kan een elektricien bijvoorbeeld uitgroeien tot een HVAC-technieker, die een iets bredere technische kennis nodig heeft. Daarnaast voorzien ze ook een project om juist afgestudeerde jongeren op gang te helpen.

“Een glimlach is nooit ver zoek wanneer je door de gangen van Veolia loopt.”

Naast deze uitgebreide begeleiding op professioneel gebied, is de sfeer binnen Veolia bovendien ook ontzettend warm en familiaal. Je zal altijd aangesproken worden met je voornaam – en je kan de gangen niet doorlopen zonder minstens een tiental keer een ‘Goedemorgen!’ te horen te krijgen. De vrolijkheid en jovialiteit die bij Veolia heerst is absoluut uniek!

Overal het beste naar boven brengen

Veolia steekt niet alleen energie in z’n werknemers, maar ook in alle plekken waar ze aan het werk zijn. Publieke gebouwen en openbare ruimtes moeten namelijk rekening houden met een milieuvriendelijk energiebeleid. Veolia helpt het beste uit elk gebouw te halen door de kosten en het verbruik te verminderen dankzij de ruime waaier aan competenties die ze aanbieden. Elke werknemers groeit uit tot een expert in alle soorten panden: ziekenhuizen, kantoren, winkelcentra, hotels, zorg-, onderwijs- en onderzoeksinstellingen, gemeentelijke gebouwen en culturele, sport en recreatiecentra.

Geïnteresseerd? Aarzel niet om ons te contacteren!

Benieuwd wat een job als technicus koeltechnieken en klimaatregeling , supervisor technisch onderhoud, HVAC technieker, brandtechnieker of tekenaar elektriciteit inhoudt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen – en je start te nemen in dit fantastische bedrijf!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis