In de zomer kijkt iedereen wel eens uit het raam van zijn kantoor met de gedachte: “kon ik nu maar daar buiten werken“. Weet dan goed dat je die optie ook effectief hebt. Deze 5 jobs zorgen er immers voor dat je in de zomer genoeg buiten komt.

Redder

Bij deze job krijg je de kans om uitgebreid te zonnebaden op het strand. Maar tegelijk heb je ook wel een erg stresserende job met veel verantwoordelijkheid. Je moet continu alert zijn en tijdig kunnen ingrijpen bij een noodgeval. Daarnaast moet je ook over een goede fysiek beschikken om te kunnen slagen voor het toelatingsexamen.

Fietskoerier

Als je ervan houdt om in het zonnetje te fietsen is fietskoerier misschien wel iets voor jou. Je moet dan uiteraard ook wel over een gemiddelde conditie beschikken, je weg kennen in de stad én je moet er niet voor terugdeinzen om jezelf in het hectische verkeer te smijten.

Hondenuitlater

Misschien niet meteen een full-time job maar wel een mogelijke bijverdienste als zelfstandige in bijberoep. Je kan van het goede weer gebruik maken om een dagelijkse wandeling doorheen het park te maken. We vermoeden dat je best wel een dierenvriend kan zijn en min of meer weet hoe met honden om te gaan.

Stadsgids

Als je een liefhebber van je stad en zijn geschiedenis bent kan je overwegen om er toeristen rond te leiden. Je moet er dan ook wel inslagen om je verhaal interessant te brengen en je publiek geboeid te houden. Met alle technologische snufjes zijn mensen immers niet langer tevreden met de typische volg-de-paraplu-gids.

Ober

Als je liever je geld verdient op een terrasje in de plaats van het er uit te geven is dit de job voor jou. Hou wel rekening met lange uren en ongeduldige klanten. De fooien zijn dan weer een leuke extra.

Tijd voor een nieuwe uitdaging (in de zon)? Kom dan zeker eens met ons praten!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis