De Chambers Trophy is een grootschalig teambuilding evenement in de Limburgse regio. In deze 16e editie nemen teams van vijf, die hun Limburgs bedrijf vertegenwoordigen, het tegen mekaar op in spectaculaire proeven. De hoofdprijs is een zeer begeerde wisselbeker en het evenement wordt afgesloten met een spetterend feest zodat ook de verliezers met de glimlach het event kunnen verlaten.

De Chambers Trophy 2013 vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 september. Niet op zaterdag dus, zoals de overige edities. De Chambers Trophy wordt dit jaar dus een nachteditie, waardoor het donker een extra beproeving wordt tijdens de opdrachten. De proeven blijven gewikkeld in een sluier van mysterie, zodat de deelnemers niet weten wat er hen die nacht te wachten staat. Spannend!

Ook dit jaar zijn de Viva-girls, consultants van de Limburgse Vivaldis Interim kantoren, opnieuw van de partij.  Deze keer bestaat het team uit Christian, Shana, Ribana, Anke en Kenny. Vorig jaar eindigden ze op de 10e plaats, een sterke prestatie aangezien er maar liefst 84 deelnemende ploegen waren. Ze hebben alvast de pre-proef doorstaan, waarvoor ze onderstaande foto maakten.

foto-2

Wij duimen alvast volop en zijn hopen mee dat de Viva-girls dit jaar de wisselbeker vol trots in een Limburgs Vivaldis Interim kantoor kunnen tentoonstellen!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis