Vivaldis Interim bestaat dit jaar reeds 20 jaar. Dit was de ideale gelegenheid om samen met alle uitzendconsulenten én onze trouwe klanten het glas te heffen op de goede samenwerking. Dit werd vorige week donderdag dan ook gretig gedaan.

Ter ere van het twintigjarig bestaan had Vivaldis Interim het Felixpakhuis in Antwerpen afgehuurd. Dat het een gezellige avond was bewijzen de leuke reacties die we ondertussen ontvingen. Zo kregen ze deze week bij Geel Construct een koerier over de vloer met een grote bos bloemen en een zak chocolaatjes. Bij Aluservice hebben ze duidelijk genoten van het feest! En onze uitzendconsulentes in Geel van de chocolaatjes…

In onderstaand album vind je alvast enkele sfeerbeelden van de leuke avond. Ondertussen zijn wij er bij Vivaldis Interim klaar voor om er nog eens 20 jaar bij te doen! Vivaldis Interim blijft klaar staan om de beste uitzendkrachten in contact te brengen met leuke KMO’s, en omgekeerd.

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis