Commerciële profielen gezocht!Heb jij geen gebrek aan commerciële flair?

Kent de verkoop voor jou geen geheimen meer?

Haal je je targets in een handomdraai?

Wel, dan ben jij onze gedroomde kandidaat en kunnen wij je misschien wel helpen aan jouw eigen droomjob!

Op maandag 20 augustus 2012 organiseren we in ons kantoor te Jette een jobdag voor commerciële profielen. We zijn voornamelijk voor onze klanten op zoek naar mensen die perfect tweetalig zijn (NL en FR, EN is een pluspunt) en die een eerste ervaring achter de rug hebben in een call center of in de prospectie.

  • flexibiliteit
  • stabiliteit
  • empathie
  • klantgerichtheid

Zijn dit eigenschappen die jou typeren? Spring dan zeker binnen op 20 augustus tussen 8u30 en 17u30 in ons kantoor te Jette.

Zijn dit eigenschappen die passen bij iemand die je kent en die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Stuur haar of hem dan zeker door naar ons en we zullen met open armen klaarstaan.

Een afspraak maken hoeft niet, je bent doorheen de hele dag welkom (Leopold I straat 456, 1090 Jette).

Heb je nog vragen? Aarzel niet en laat het ons weten op (02)420 11 30 of via J04@vivajobs.be

Hopelijk tot binnen enkele weken op onze Commercial Jobday in Jette!

Ilse, Clément en Stefania

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis