Vivaldis interimkantoor in AsseDeze ochtend opende het 34e interimkantoor van Vivaldi’s Interim zijn deuren. Vanaf nu kan je ook terecht in ons uitzendkantoor in Asse. Hiermee versterken we onze aanwezigheid in Vlaams Brabant. Zo kunnen we jullie beter van dienst zijn, dankzij onze regio specifieke aanpak.

Het kantoor in Asse wordt bemand door uitzendconsulente Jessy Willems. Zij zal je helpen bij het zoeken van geschikt interim werk in de omgeving van Asse. Daarnaast kunnen ook alle KMO’s bij haar terecht tijdens hun zoektocht naar geschikte uitzendkrachten.

Je vindt het nieuwe kantoor in het centrum van Asse. Meer bepaald op de Steenweg 27, 1730 Asse. Telefonisch is het kantoor te bereiken op 02 452 90 37, via mail op A32@vivajobs.be.

Woon je in de buurt? Spring deze week dan zeker eens binnen om te kijken hoe we jou aan een job kunnen helpen!

(VIA)

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis