Dat Vivaldi’s uitzendconsulentes tot de mooiste van het land behoren is  een publiek geheim. Maar binnenkort zou dit wel eens officieel bevestigd kunnen worden. Eén van onze consulentes doet immers mee aan Miss België 2013: Angie Boden. Deze 22-jarige blondine is lid van het enthousiast team in Schoten.

Angie maakt deel uit van de 20 kandidates voor Miss Antwerpen 2013. Op 28 september zal een jury tijdens het defilé in het Antwerp Hilton hotel uitmaken wie van deze 20 kandidates een ticket voor de finale van Miss België krijgt. Maar tot dan staat er nog een zomer vol activiteiten op het programma.

Zo vond begin deze maand al de Nationale Missendag plaats in de Carré. Dit is een jaarlijks evenement waarop alle Miss België kandidates (20 per provincie + Brussel) aan de pers voorgesteld worden en hun eerste bikinidefilé lopen. Met 220 kandidates is dit dan ook het grootste bikinidefilé van België.  Een verslag hiervan kan je zien in het onderstaande filmpje. Op 3:30 komt onze enthousiaste uitzendconsulente aan het woord.

Binnenkort volgt er nog een uitwisseling tussen de Franstalige en Nederlandstalige kandidates. Door een weekendje bij elkaar te gaan wonen wilt de organisatie van Miss België 2013 de kandidates helpen om hun tweede landstaal beter onder de knie te krijgen. Bovendien leren ze zo ook Vlaanderen of Wallonië beter kennen.

Ondertussen heeft Angie zich ook geëngageerd voor een goed doel. Ze zamelt oude brillen in met versterkte glazen voor de OneSight Foundation (een initiatief van Luxottica). Daarnaast hebben alle missen zich ook geëngageerd voor Simon & Odil, een vereniging die zich inzet voor langdurig zieke kinderen. Hiervoor kan je een bijdrage storten vanaf €5 op het rekeningnummer BE26738031710029. Als mededeling kan je ‘Angie Boden MA 12‘ vermelden.

Wie haar wilt helpen kan terecht op haar Facebookpagina. Daar blijf je ook op de hoogte van alle toekomstige activiteiten en evenementen. Vergeet bovendien je stem niet uit te brengen om Angie te steunen. Want hoe sympathiek Angie ook is, ze heeft elke stem nodig! Help haar door online te stemmen: klik HIER op ‘vind ik leuk’.  Of/En stuur een sms met de tekst: MA 12 naar het nummer 6665.

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis