Uit De Tijd van 19 april 2011:

De Antwerpse durfkapitaalgroep Buysse & Partners, opgericht door Frank Buysse (ex-Fortis Private Equity), heeft Bonache, een van de dochters van de uitzendgroep Vivaldi’s, verkocht aan haar gedelegeerd bestuurder. Het is de eerste desinvestering voor het in 2008 opgerichte Buysse & Partners.

Bonache staat grote bedrijven op projectbasis bij met vooral logistieke, technische en administratieve diensten. De bijna 40 medewerkers zijn in hoofdzaak aan de slag voor multinationals, met de klemtoon op de energiesector. Tot het klantenbestand behoren Electrabel en Total.

Er is weinig complementariteit met Vivaldi’s Interim dat zich toespitst op kmo’s. Vandaar dat Buysse & Partners overging tot de verkoop van het nochtans erg rendabele Bonache. De durfkapitaalgroep wil de komende jaren nicheactiviteiten blijven ontwikkelen binnen Vivaldi’s en sluit selectieve overnames van sectorgenoten niet uit. Buysse & Partners zit ook in het kapitaal van Venerum (school- en kantoormeubilair), Global Port Training en Bio Pharma Logistics.

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis