Vivaldi’s Interim houdt graag de vinger aan de pols in een sterk veranderende arbeidsmarkt. Om nieuwe ideeën op te doen en onze diensten beter aan te passen aan de verwachtingen, hadden we graag jouw mening gehoord.

Wat was jouw ervaring met Vivaldis Interim? Om dit te achterhalen organiseren we in september een marktonderzoek. Hiervoor zijn we op zoek naar 16 uitzendkrachten (je moet reeds gewerkt hebben via Vivaldis interim) die bereid zijn om een halve dag deel te nemen aan een groepsgesprek.

Als bedanking voor je deelname willen we je graag vergoeden met een vast brutoloon voor deze halve dag (4 uren) van 45 EUR + vervoersonkosten op basis van half sociaal abonnement.

Plaats & Tijdstip Onderzoek

Voor het onderzoek zijn we op zoek naar 4 verschillende groepen. Mannen en vrouwen in verschillende soorten jobs kunnen een andere kijk hebben op uitzendwerk. Vandaar dat we onderstaande groepsindeling hanteren. De data liggen vast per groep van 4 mensen:

  • Ben je een man en werk je vooral als arbeider? dinsdag 4 september van 8.30u tot 12.30u
  • Ben je een man en werk je vooral als bediende? dinsdag 4 september van 13.30u tot 17.30u
  • Ben je een vrouw en werk je vooral als arbeider? donderdag 6 september van 8.30u tot 12.30u
  • Ben je een vrouw en werk je vooral als bediende? donderdag 6 september van 13.30u tot 17.30u

Het onderzoek gaat door op volgend adres:
Tendens Marktonderzoek
Jos Ratinckxstraat 3, 2600 Berchem

Meewerken?

Ben je vrij op de voorgestelde datum en wil je graag meewerken? Wees er snel bij. De eerste reacties worden geselecteerd.

Stuur een mail naar info@vivajobs.be en laat weten voor welke groep je je kandidaat stelt. Vergeet ook je GSM nummer niet te vermelden. We verwachten je antwoord ten laatste vrijdag 31/8 vòòr 12u. Vrijdagnamiddag weet je of je er bij bent.

De resultaten van dit onderzoek zullen volledig anoniem verwerkt worden in een rapport dat enkel intern gebruikt zal worden om onze diensten verder te ontwikkelen.

Als je nog met vragen zit of graag wat meer informatie hebt mag je altijd bellen naar 03/213.44 33.

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis