Vivaldis Interim bestaat 20 jaar en verrast het hele jaar door met seizoensgebonden communicatiecampagnes. Om de zomer goed in te zetten verspreide Vivaldis Interim vrolijke affiches. Iedereen die deze affiche ophing op kantoor kreeg de afgelopen week bezoek van de Vivaldi-spotter en werd getrakteerd op een heerlijk verkoelend ijsje.

Uiteraard alleen maar blije gezichten in ons foto album op Facebook! Vind jij jezelf terug of herken je iemand? Vergeet dan niet te taggen.

Vivaldi's promo actie dendermonde

Niet enkel de Vivaldi-spotter was deze week op de baan. Ook het Vivaldi Team in Dendermonde trok naar buiten.

Daar hebben ze de stationsbuurt deze ochtend onveilig gemaakt. Heel wat fietsers mogen zich vanavond de trotse eigenaar noemen van een Vivaldis Interim zadelhoes.

 

 

Stiekem jaloers op die hoes? Haast je naar de grote markt van Dendermonde, want daar passeert het promoteam nog.

Vivaldi's promo actie dendermonde

Je merkt het, jij bent niet de enige die zin heeft in zomer. Wij worden er ook helemaal enthousiast van! Onze medewerkers staan dan ook deze zomer weer garant voor een persoonlijke en kwaliteitsvolle aanpak.

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis