Aanstaande zondag is het weer zover: de Antwerp 10 Miles. Het moment waarop heel lopend Vlaanderen naar de Koekestad trekt om gezellig door de Kennedytunnel en Konijnenpijp te joggen.

Recordeditie Antwerp 10 Miles

Vivaldis loopt Antwerp 10 MilesDe Antwerp 10 Miles is één van de populairste loopevenementen van ons land en trekt jaar na jaar steeds meer deelnemers. En ook dit jaar ziet het ernaar uit dat op 21 april de vorige deelnemerrecords weer gebroken zullen worden. Via de online inschrijving registreerden zich immers al meer dan 30.000 enthousiaste joggers. En ook zondag zelf kan er nog ingeschreven worden aan de start van de 10 Miles. De organisatie verwacht dan ook rond de 35.000 mensen aan de start.

Vivaldis Interim gaat de uitdaging aan

Samen met nog heel wat andere bedrijven gaan we ook bij Vivaldis Interim de 16km-uitdaging aan. Hiermee willen we het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van onze uitzendconsulenten en kantoorverantwoordelijken in de kijker zetten. Daarnaast is een dergelijk evenement ook een echte opsteker voor de team spirit. Zo leven we al enkele weken met z’n allen naar de 10 Miles toe.

Vivaldis Interim zal vertegenwoordigd worden door maar liefst 25 medewerkers. En uiteraard komen ook de andere collega’s ons een hart onder de riem steken. Extra supporters zijn echter nog altijd welkom. Kom ons dus gerust aanmoedigen in de straten van Antwerpen deze zondag!

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis